logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

TestenVoorToegang

Wat leuk dat je 90's on the Beach op 9 juli wilt bezoeken! Echter heb je wel een testbewijs nodig. Hoe je dit doet, lees je hieronder:

1. Koop een ticket via onze ticketpagina

2. Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg dat je maximaal 40 uur vóór je bezoek aan 90's on the Beach bent getest.

3. Laat je testen
Neem je legitimatiebewijs mee en zorg dat je op tijd bent.

4. Testuitslag
Je ontvangt na het testen binnen een uurtje de uitslag. Alléén met een negatieve uitslag via Testen voor Toegang kun je een testbewijs maken.

5. Maak een testbewijs
- Digitaal testbewijs: Download de CoronaCheck-App op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-App, de app maakt hier vervolgens een QR-code van. Dit is jouw testbewijs!
- Papieren testbewijs: Heb je geen smartphone? Ga dan naar www.coronacheck.nl en klik op 'maak een papieren testbewijs'. Bij de uitslag staat een ophaalcode en deze kun je op de website invoeren. Deze website zet de uitslag om in een QR-code. Je kunt jouw testbewijs nu printen en 90's on the Beach bezoeken.

6. Neem je ID mee!

Vaccinaties

Vaccinaties (neem je ID mee!)

Let op! Heb je een Janssen-prik gehad? Dan moet je alsnog twee weken wachten om volledig gevaccineerd te zijn. Om het festivalterrein te betreden heb je dan ook een negatieve testuitslag nodig.

Vaccinatiepaspoorten/vaccinatiebewijzen worden aan de CoronaCheck-app gekoppeld. Als dit bij jouw app inderdaad zo is, hoef je niet te testen! Maar check dit even goed!

Mocht de App jouw vaccinatie niet zien, neem dan even contact op met hen. De QR code in de CoronaCheck app is namelijk de enige geldige manier voor ons als organisatie om bezoekers toegang tot het festival te verlenen.

Herstelbewijs

Herstelgegevens worden opgehaald bij de GGD. Lukt het niet om deze op te halen, neem dan contact op met de helpdesk van de GGD om je gegevens te controleren. Bij een QR-code door geldig herstelbewijs, hoef je niet te testen!

90's on the Beach

9 juli is het dan éindelijk zo ver! Maak je klaar voor een reisje door de tijd... Het strand van de Cattenbroekerplas zal dit jaar weer omgetoverd worden tot het festivalterrein van 90's on the Beach! Stap in de tijdmachine en waan je weer even terug in de 90's & 00's!

9 juli 2021

Alle kaartkopers hebben afgelopen jaar persoonlijk bericht van ons gehad! De tickets, ook lockers en parkeerkaarten, zijn automatisch omgezet naar 2021, hier hoef je dus niets voor te doen.

Algemene informatie

Locatie & tijden

Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Tijd: 17:00 - 01:00 uur
Trek je leukste zomerse outfit aan en dans erop los!

 

Tickets

Kaartjes voor 90's on the Beach koop je via het ticket icoontje in de menubalk. We bieden je ook de mogelijkheid om groepstickets te kopen, hierbij krijg je ieder 6e kaartje gratis!

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten. De kluisjes zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.
 

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €12,50 aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!