{FBPIX}
logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

Pre-registreer je via deze link om op de hoogte te blijven van alle updates omtrent de kaartverkoop.

Zet vrijdag 12 juli 2024 maar alvast in je agenda, want dan keert 90’s on the Beach terug naar Cattenbroekerplas!

Het leukste feestje van Woerden kun je gewoon niet missen!


 

Algemene informatie

Locatie & tijden

Datum: Vrijdag 12 juli 2024
Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Tijd: 17:00 - 01:00 uur
Minimum leeftijd: 18 jaar

Trek je leukste zomerse outfit aan en dans erop los bij zonsondergang!
 

Tickets

Kaartjes voor 90's on the Beach koop je via het ticket icoontje in de menubalk. Je kunt je nu pre-registreren voor de pre-sale op 14 juli a.s.

We bieden je ook de mogelijkheid om groepstickets te kopen, zodat je met je hele vriendengroep voordelig kan komen dansen!

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten.

Betalen

Eten en drinken kun je aanschaffen met speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Tickets voor 90’s on the Beach 2024 zijn Sealed Tickets. Dit zijn tickets die wel al gekocht zijn, maar nog niet direct gedownload kunnen worden. Je leest alles over Sealed Tickets via deze link.

  Let op: We raden je af tickets van derden te kopen! We kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. De enige officiële ticketpartner van 90’s on the Beach is Eventix.