logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

Met helden uit de jaren ‘90 en ‘00 als Toy Box, Paul Elstak, Lasgo & Dune wordt de zomer van 2018 weer eens flink goed ingeluid!Verzamel snel je vrienden, familie, buren en collega’s en begeef je vrijdagavond 6 juli naar het strand van de Cattenbroekerplas voor 90s on the Beach!

Het strand van de Cattenbroekerplas ligt er in 2018 weer fantastisch bij en leent zich perfect voor hét nineties en zeroes festival! De bekendste dj's en acts uit de jaren ‘90 en ‘00 geven een fantastische show weg terwijl jij met je voeten in het zand staat te dansen. Nostalgische hits en een heerlijke zwoele zomeravond zorgen dat de zomer niet meer stuk kan!

Datum, tijden & meer

Wanneer: vrijdag 6 juli 2018
Tijden: 17:00 - 01:00 uur
Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Tickets: 90's on the Beach 2018 is uitverkocht!

Op de hoogte blijven? Like onze Facebookpagina! Klik hier...

Algemene informatie

Locatie & tijden

90's on the Beach vindt vrijdag 6 juli plaats aan de Cattenbroekerplas in Woerden ('Zeeweg 1').

Het festival start om 17.00uur en eindigt om 01.00uur 's avonds.

Tickets

Tickets voor 90's on the Beach zijn niet meer verkrijgbaar!

Heb jij een vraag over jouw tickets of zitten deze een dag na aanschaf nog niet in jouw mailbox? Stuur dan een mailtje (klik hier) of bel 030 204 02 58.

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten.
Deze zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.
Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres ‘Zeeweg 1, Woerden' is.

De auto mag je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €10 in cash aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Er rijden enkel pendelbussen tussen de parkeerplaats en het festivalterrein. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik officiƫle tickets voor 90s on the Beach?

90's on the Beach 2018 is volledig uitverkocht! Er zijn geen tickets meer beschikbaar.  

Let op: Bestel je tickets uitsluitend via Your Ticket Provider, dit is de officiële verkooppartner voor tickets van 90's on the Beach. We raden je af tickets via derden te kopen, we kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. 

Waar kun je met vragen over tickets terecht?

Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Kun je jouw ticket(s) niet meer vinden in de email? Vraag dan opnieuw jouw ticket(s) op via: ticketopvragen

Moet het entreeticket worden geprint?

Je kunt jouw ticket van te voren op papier printen. Je kunt er ook voor kiezen om deze op je mobiele telefoon te downloaden en vanaf het scherm te laten scannen bij de ingang. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van je beeldscherm op zijn hoogst staat!

Wat is de minimum leeftijd van 90s on the Beach?

De minimum leeftijd is 18 jaar. Het kan dat er bij binnenkomst om een geldig legitimatiebewijs wordt gevraagd (rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Zorg dat je deze bij je draagt!

Wat kan ik wel of niet meenemen naar 90s on the Beach?

Er zijn een aantal dingen die wel of niet mee mag worden genomen. Bekijk hieronder om welke items dit gaat.

Toegestane items:

Deodorant sticks, zonnebrand en vergelijkbare producten, mits deze nog in de originele, gesloten verpakking zitten.
Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst)
Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken of leuzen en geen vlaggenstokken)
Niet-professionele foto- en video camera's, mobiele telefoons, Go-Pro's & wegwerp camera's
Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Verboden items:

Let op: Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan.

Drugs (Zero-Tolerance beleid is actief)
Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep)
Spuitbussen (zoals je favoriete deodorant) en parfumflesjes
Gevulde elektronische sigaretten
Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit (bijv. zonnebrand. Dit is alleen toegestaan wanneer deze nog in de originele, gesloten verpakking zit)
Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen
Vuurwerk, wapens - inclusief zakmessen en pepperspray - en andere gevaarlijke voorwerpen
Selfiesticks
Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Bovenstaande items zullen bij entree worden ingenomen. Het is niet mogelijk deze onder bewaring te stellen.

Zijn er kluisjes op het festival om spullen in op te bergen?

Heel veel! Hierin kun je jouw spullen voor 7 euro veilig opbergen en met jouw persoonlijke code tijdens het festival openen en hersluiten. 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Op het terrein kun je bij de muntenkassa's festivalmunten kopen met contant geld of de pinpas. Met deze munten kun je op het gehele terrein eten en drinken kopen. 

Wil jij jouw auto parkeren? Dit kun je ter plekke alleen met contant geld betalen met €10 contant.

Wat als je het festival tussendoor wilt verlaten om later weer terug te komen?

Om ieders veiligheid te garanderen, kun je helaas niet zomaar weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het hele festival vol te kunnen houden!

Ik geef borstvoeding, kan ik ergens kolven?

Ja, bij de EHBO is ruimte beschikbaar om in alle privacy te kolven. Er is hier echter geen koeling aanwezig!

Is het mogelijk om als fotograaf/journalist het festival te bezoeken?

Wil je het festival als pers bezoeken, dan kun je een dit aanvragen via het persformulier op de contactpagina. Vul alle velden in en omschrijf het resultaat van jouw bezoek. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Wat zijn de huisregels die op het festival gelden?

Lees de huisregels hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van XSENSE. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels 90's on the Beach

Heb jij een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op 90's on the Beach gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een waanzinnig & onvergetelijk feest van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 • Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Via andere verkooppunten of derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 • Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van  90's on the Beach! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 • Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 • Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 • Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 • Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 • Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 • Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 • 90's on the Beach ligt aan het water. Zwemmen kan hier niet! We willen er namelijk zeker van zijn dat je bijvoorbeeld niet onderkoeld raakt. Met blote voeten de temperatuur van het water voelen is natuurlijk wel toegestaan.
 • Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 • Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van  90's on the Beach, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 • Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Check ook de algemene voorwaarden van XSENSE B.V.: Klik hier.

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik me aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij een festival van ons te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!