logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

Op de zwoele zomeravond van 10 juli strijkt 90’s on the Beach opnieuw neer op het strand van de Cattenbroekerplas. Maak je op voor een avond vol liefdevolle herinneringen, de leukste mensen om je heen en natuurlijk muziek van de beste 90’s DJ’s & acts. Word meegenomen op een reisje door de tijd!

Dit jaar nemen niemand minder dan SNAP!, DJ Paul Elstak, Twenty 4 Seven (ft. Stay-C & Li-Ann), Captain Jack, Jan Wayne én Party DJ W jou mee terug naar de mooiste tijd van je leven: de 90’s! Dans op herkenbare hits alsof er niemand kijkt en zing uit volle borst mee alsof niemand je kunt horen…

90’s on the Beach is de plek om jouw leukste buren, gezelligste vrienden én liefste familie mee naartoe te nemen. Dé plek om terug de tijd in te gaan en de mooiste herinneringen op te halen. Borrel, geniet en feest er op los terwijl de zon langzaam achter het podium verdwijnt…

Datum, tijden & meer

Wanneer: vrijdag 10 juli 2020
Tijden: 17:00 - 01:00 uur
Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Minimum Leeftijd: 18+
Tickets bestel je vanaf 21 februari 2020 om 12:00uur!

Op de hoogte blijven? Volg onze socials om niets van de voorpret te missen. 
Facebook: @90sonthebeach
Instagram: @90sonthebeach

Algemene informatie

Locatie & tijden

90's on the Beach vindt vrijdag 10 juli plaats aan de Cattenbroekerplas in Woerden. Het adres van het festivalterrein is: Zeeweg 1.

Het festival gaat om 17.00uur van start en eindigt om 01.00uur.

 

Tickets

Tickets voor 90's on the Beach zijn verkrijgbaar vanaf 21 februari 2020 om 12:00uur via deze website.

Heb jij een vraag over jouw tickets of zitten deze een dag na aanschaf nog niet in jouw mailbox? Stuur dan een mailtje of bel 0186-600002.

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten. De kluisjes zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.
 

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €12,50 aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!