logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Dit festival wordt georganiseerd door The Zoo Events (XSENSE). Je kunt een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl (of info@xsense.nl) met jouw vraag. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Waarom voor een voucher kiezen?

Je krijgt jouw ticketgelden terug in de vorm van een voucher. Deze voucher kun je inleveren voor een kaartje 90’s on the Beach in 2021, 2022 én 2023! Je hebt dus genoeg tijd om na te denken naar welke editie je toe wilt gaan! Bewaar je ticket, geniet later!

Wanneer krijg ik als kaartkoper bericht van jullie?

Indien je jouw kaartje(s) bij YourTicketProvider hebt gekocht, krijg je persoonlijk bericht van ons via de mail. Hierin delen wij de (nieuwe) informatie omtrent 90’s on the Beach met je.

Heeft 90’s on the Beach volgend jaar dezelfde line-up?

Voor veel artiesten zijn de plannen voor 2021 nog onbekend, daarom kunnen zij op dit moment nog niet bevestigen dat zij er volgend jaar bij zullen zijn. Naar verwachting zal het nog wel even duren voordat de line-up van 2021 helemaal rond is, maar zodra deze definitief is horen jullie dat natuurlijk als eerste!

Ik heb mijn kaartje voor 90’s on the Beach via Ticketswap gekocht, wat nu?

De via Ticketswap gekochte kaartjes blijven óók geldig voor de editie van volgend jaar. Mocht je hier vragen over hebben, kun je bij Ticketswap terecht.

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan niet op 9 juli 2021. Kan iemand mijn kaartje overnemen?

Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Ik kan volgend jaar helaas niet naar 90’s on the Beach komen, maar ik heb wel een kaartje. Wat nu?

Je kunt je ticket om laten zetten in een voucher óf je ticketgelden doneren. De voucher t.w.v. jouw ticketprijs kun je inwisselen voor: 90’s on the beach op 9 juli 2021, 90’s on the Beach in 2022 óf in 2023! Data voor dit festival in 2022 en 2023 worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Wil je gebruik maken van bovenstaande opties? Dat kan via de mail die je van ons hebt ontvangen.

Bovenstaande ticket opties gaan over jouw volledige bestelling met bijbehorend referentienummer. Het is niet mogelijk om binnen één bestelling meerdere opties te kiezen.

Door je geld niet terug te vragen maar om te zetten in een voucher, kun je op een later moment alsnog genieten én help je de culturele branche overeind te blijven.

Ik heb een kaartje voor 90’s on the Beach 2020, wat moet ik hiermee doen?

We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat je met jouw gekochte ticket(s) zeker bent van een plekje op 90’s on the Beach 2021. Noteer deze datum dus groots in de agenda want op vrijdag 9 juli 2021 halen wij de editie van dit jaar dúbbel en dwars in! Jouw ticket(s) wordt automatisch omgezet naar de volgende editie, hier hoef je dus niets voor te doen!

Ben je nog niet zeker van jouw komst naar 90’s on the Beach 2021? Dan kun je je geld terug krijgen in de vorm van een voucher. Je krijgt een voucher t.w.v. de ticketprijs van jouw kaartje(s). Deze kun je inwisselen voor: 90’s on the Beach op 9 juli 2021, in 2022 óf 2023! De data voor 2022 & 2023 worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Ook kun je ervoor kiezen om jouw ticketgelden te doneren. Hiermee steun je ook onze leveranciers, decorbouwers, andere ZZP’ers en kleine bedrijven die hard worden getroffen.

Wil je jouw kaartje(s) omzetten in een voucher óf doneren? Dat kan via de mail die je van ons hebt ontvangen.

Is het mogelijk een aanvraag voor een refund te doen?

Ja, dat kan zeker! Alle 'hoofd' kaartkopers (degenen die de kaartjes hebben aangeschaft) hebben een mail ontvangen waarin zij een refund kunnen aanvragen. Houd er rekening mee dat refunds niet eerder kunnen worden uitgekeerd dan een maand ná de nieuwe datum van 90’s on the Beach. Dit is conform het landelijk initiatief bewaarjeticket.nl, een regeling die wij, en vele andere organisatoren, momenteel hanteren en ondersteund wordt door het ministerie van OCW.

Waarom kan 90’s on the Beach 2020 niet doorgaan?

De getroffen maatregelen van het RIVM en de overheid omtrent het coronavirus zijn verlengd. Dit houdt in dat alle evenementen tot 1 september 2020 daarom helaas niet mogen plaatsvinden.

The Zoo Events organiseert 90's on the Beach. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven.