logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Ik heb een kaartje voor 90’s on the Beach 2020, wat moet ik hiermee doen?

We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat je met jouw gekochte ticket(s) zeker bent van een plekje op 90’s on the Beach 2021. Noteer deze datum dus groots in de agenda want op vrijdag 9 juli 2021 halen wij de editie van 2020 dúbbel en dwars in! Jouw ticket(s) wordt automatisch omgezet naar de volgende editie, hier hoef je dus niets voor te doen

Ik heb een refund aangevraagd in 2020. Hoe zit dat?

Heb jij een refund aangevraagd van jouw tickets voor 2020? Dat bedrag krijg je één maand na de eerstvolgende editie die doorgang kan vinden teruggestort via hetzelfde rekeningnummer als waarmee de tickets zijn gekocht. Let op: dit staat dus los van het garantiefonds zoals hierboven beschreven. Dat fonds is enkel voor de tickets die in 2021 zijn gekocht.

Wat als het niet doorgaat?

Mocht het niet door kunnen gaan vanwege corona komen we natuurlijk met een passende oplossing! Helaas is er geen andere datum in de tweede helft van 2021 voor 90's on the Beach, dus zullen we de editie weer moeten doorschuiven. Alle kaartkopers kunnen hun geld terugvragen óf de kaartjes meenemen naar 2022 grin.  Zodra wij hier meer over weten, zullen we iedereen tijdig informeren!

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Dit festival wordt georganiseerd door The Zoo Events (XSENSE). Je kunt een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl (of info@xsense.nl) met jouw vraag. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?

We gaan er vanuit dat we 90's on the Beach in de vertrouwde vorm kunnen organiseren. Maar we moeten in ons achterhoofd houden dat de overheid met extra maatregelen kan komen, zoals een sneltest, een vaccinatiebewijs of het meten van temperatuur. Als dit vanuit de overheid wordt verplicht moeten we ons hier aan houden, maar indien dit niet vererist wordt, zullen wij als organisatie ook geen vaccinatiepaspoorten e.d. eisen.

Ik heb mijn kaartje voor 90’s on the Beach via Ticketswap gekocht, wat nu?

De via Ticketswap gekochte kaartjes blijven óók geldig voor de volgende editie. Mocht je hier vragen over hebben, kun je bij Ticketswap terecht.

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan niet op 9 juli 2021. Kan iemand mijn kaartje overnemen?

Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Moet het entreeticket worden geprint?

Je kunt jouw ticket van te voren op papier printen. Je kunt er ook voor kiezen om deze op je mobiele telefoon te downloaden en vanaf het scherm te laten scannen bij de ingang. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van je beeldscherm op zijn hoogst staat!

The Zoo Events organiseert 90's on the Beach. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven.