{FBPIX}
logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik officiële tickets voor 90’s On The Beach?

Tickets voor 90's On The Beach bestel je op de ticketpagina!

Let op: Bestel je tickets uitsluitend via Eventix, dit is de officiële verkooppartner voor tickets van 90's on the Beach. We raden je af tickets via derden te kopen, we kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. 

Wat mag ik niet mee het terrein op nemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

Moet ik een geldig identiteitsbewijs meenemen?

JA! Zonder geldig identiteitsbewijs kunnen we je geen toegang tot het festival geven...

Moet het entreeticket worden geprint?

Je kunt jouw ticket van te voren op papier printen. Je kunt er ook voor kiezen om deze op je mobiele telefoon te downloaden en vanaf het scherm te laten scannen bij de ingang. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van je beeldscherm op zijn hoogst staat!

Ik heb mijn kaartje voor 90’s on the Beach via Ticketswap gekocht, wat nu?

De via Ticketswap gekochte kaartjes blijven óók geldig voor de volgende editie. Mocht je hier vragen over hebben, kun je bij Ticketswap terecht.

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan niet. Kan iemand mijn kaartje overnemen?

Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Dit festival wordt georganiseerd door The Zoo Events (XSENSE). Je kunt een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl (of info@xsense.nl) met jouw vraag. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

The Zoo Events organiseert 90's on the Beach. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven.