logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Ik heb een kaartje voor 90’s on the Beach 2020, wat moet ik hiermee doen?

We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat je met jouw gekochte ticket(s) zeker bent van een plekje op 90’s on the Beach 2021. Noteer deze datum dus groots in de agenda want op vrijdag 9 juli 2021 halen wij de editie van 2020 dúbbel en dwars in! Jouw ticket(s) wordt automatisch omgezet naar de volgende editie, hier hoef je dus niets voor te doen

Ik heb een refund aangevraagd in 2020. Hoe zit dat?

Heb jij een refund aangevraagd van jouw tickets voor 2020? Dat bedrag krijg je één maand na de eerstvolgende editie die doorgang kan vinden teruggestort via hetzelfde rekeningnummer als waarmee de tickets zijn gekocht. Let op: dit staat dus los van het garantiefonds zoals hierboven beschreven. Dat fonds is enkel voor de tickets die in 2021 zijn gekocht.

Wat als het niet doorgaat?

Mocht het niet door kunnen gaan vanwege corona komen we natuurlijk met een passende oplossing! Helaas is er geen andere datum in de tweede helft van 2021 voor 90's on the Beach, dus zullen we de editie weer moeten doorschuiven. Alle kaartkopers kunnen hun geld terugvragen óf de kaartjes meenemen naar 2022.  Zodra wij hier meer over weten, zullen we iedereen tijdig informeren!

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Dit festival wordt georganiseerd door The Zoo Events (XSENSE). Je kunt een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl (of info@xsense.nl) met jouw vraag. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?

Testen
Een voorwaarde om 90's on the Beach te laten plaatsvinden, is voorlopig dat je moet testen voor toegang. Dit kun je gratis doen bij een Testen voor Toegang-locatie. Lees hier alles over op testenvoortoegang.nl.

Vaccinatie
De overheid geeft aan dat ze achter de schermen bezig zijn met de vaccinatiepaspoorten/vaccinatiebewijzen en deze schijnen binnenkort in werking te treden ��. Als dit inderdaad zo is, hoef je niet te testen! De QR-code in de CoronaCheck app is de enige geldige manier voor ons als organisatie om te kijken of je het festivalterrein mag betreden. Zolang er nog geen manier is gevonden om de vaccinatiebewijzen hieraan te koppelen, zal het bij testen blijven. Testen kan gratis wanneer je een afspraak maakt via testenvoortoegang.nl.

Ik heb mijn kaartje voor 90’s on the Beach via Ticketswap gekocht, wat nu?

De via Ticketswap gekochte kaartjes blijven óók geldig voor de volgende editie. Mocht je hier vragen over hebben, kun je bij Ticketswap terecht.

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan niet op 9 juli 2021. Kan iemand mijn kaartje overnemen?

Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Moet het entreeticket worden geprint?

Je kunt jouw ticket van te voren op papier printen. Je kunt er ook voor kiezen om deze op je mobiele telefoon te downloaden en vanaf het scherm te laten scannen bij de ingang. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van je beeldscherm op zijn hoogst staat!

Waar & wanneer moet ik een sneltest doen?

Je leest er alles over op www.testenvoortoegang.nl! Laat je binnen 40 uur voor het festival testen bij één van de aangesloten testlocaties. Ga naar de testaanbieder waar je de afspraak hebt gemaakt en na een uur krijg je jouw uitslag al binnen. Negatief getest? In de CoronaCheck-app zet je jouw negatieve uitslag om in een digitaal coronatoegangsbewijs (QR-code)!

Waar koop ik officiële tickets voor 90s on the Beach?

Tickets voor 90's on the Beach 2021 bestel je op de ticketpagina!

Let op: Bestel je tickets uitsluitend via YourTicketProvider, dit is de officiële verkooppartner voor tickets van 90's on the Beach. We raden je af tickets via derden te kopen, we kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. 

Moet ik een geldig identiteitsbewijs meenemen?

JA! Zonder geldig identiteitsbewijs kunnen we je geen toegang tot het festival geven...

Wat mag ik niet mee het terrein op nemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

The Zoo Events organiseert 90's on the Beach. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven.