{FBPIX} {script_head} {script_body}
logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over je tickets?

Tickets voor 90's On The Beach bestel je hier! Om zwarte handel tegen te gaan op louche platformen, zijn de tickets voor 90’s on the Beach gesealed en komen deze pas twee dagen vóór het evenement vrij. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. De tickets worden automatisch toegezonden.

Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Jammer, maar geen zorgen! Je kunt je ticket dan alsnog verkopen via TicketSwap. Na het personaliseren van je ticket ontvang je een bevestigingsmail van Yourticketprovider. Om jouw ticket door te verkopen via TicketSwap, klik je op de knop in de mail. Je kunt je ticket dus alleen via TicketSwap doorverkopen: dit is 100% veilig, aangezien de koper een nieuwe barcode krijgt. Dit voorkomt teleurstelling aan de deur, omdat tickets in het verleden vaak meerdere keren werden doorverkocht op louche platformen.

Kom je er niet uit of heb je nog een andere vraag over je ticket? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl met het REFnummer van jouw bestelling.

Let op: De pre-sale is via Eventix gegaan en de reguliere verkoop via Yourticketprovider, dit zijn de officiële verkooppartners voor tickets van 90's on the Beach. We raden je af tickets via derden te kopen, we kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. 

Wat mag ik niet mee het terrein op nemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

Moet ik een geldig identiteitsbewijs meenemen?

JA! Zonder geldig identiteitsbewijs kunnen we je geen toegang tot het festival geven...

Moet het entreeticket worden geprint?

Je kunt jouw ticket van te voren op papier printen. Je kunt er ook voor kiezen om deze op je mobiele telefoon te downloaden en vanaf het scherm te laten scannen bij de ingang. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van je beeldscherm op zijn hoogst staat!

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan niet. Kan iemand mijn kaartje overnemen?

Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Dit festival wordt georganiseerd door The Zoo Events (XSENSE). Je kunt een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl (of info@xsense.nl) met jouw vraag. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

The Zoo Events organiseert 90's on the Beach. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven.