logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

Een zwoele zomeravond, een drankje in de hand en herkenbare beats… Laat op 12 juli een glimlach van herinneringen op jouw gezicht toveren wanneer de bekendste dj’s en acts uit de 90’s en 00’s jou mee nemen op een reisje door de tijd.

Op het strand van de Catterbroekerplas zullen dit jaar niemand minder dan de Vengaboys, Paul Elstak, Party Animals, Lange Frans, Nakatomi, Sylver (Silvy Live-On-Tape) en DJ Jeroen Post jou mee terug nemen naar de 90’s. Ook host Superstijl, net als vorig jaar, een eigen stage waar jij bepaalt welke hits uit de 90’s en 00’s gedraaid worden.

Breng jouw gezelligste buren, liefste familie en leukste collega’s mee naar de Catterbroekerplas en dans met je voeten in het zand op nostalgische hits. Beleef al het moois wat 90’s on the Beach jou te bieden heeft terwijl de warme zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt…
 

Datum, tijden & meer

Wanneer: vrijdag 12 juli 2019
Tijden: 17:00 - 01:00 uur
Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Minimum Leeftijd: 18+
Tickets bestel je vanaf 8 maart 2019 om 12:00uur!

Op de hoogte blijven? Volg onze socials om niets van de voorpret te missen. 
Facebook: @90sonthebeach
Facebook evenement: 90's on the Beach 2019
Instagram: @90sonthebeach

Algemene informatie

Locatie & tijden

90's on the Beach vindt vrijdag 12 juli plaats aan de Cattenbroekerplas in Woerden. Het adres van het festivalterrein is: Zeeweg 1.

Het festival gaat om 17.00uur van start en eindigt om 01.00uur.

 

Tickets

Tickets voor 90's on the Beach zijn verkrijgbaar vanaf 8 maart 2019 om 12:00uur via deze website.

Heb jij een vraag over jouw tickets of zitten deze een dag na aanschaf nog niet in jouw mailbox? Stuur dan een mailtje (klik hier) of bel 030 204 02 58.

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten. De kluisjes zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.
 

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €12,50 aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!