logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

9 juli is het dan éindelijk zo ver! Maak je klaar voor een reisje door de tijd... Het strand van de Cattenbroekerplas zal dit jaar weer omgetoverd worden tot het festivalterrein van 90's on the Beach! Stap in de tijdmachine en waan je weer even terug in de 90's & 00's!

9 juli 2021

Alle kaartkopers hebben afgelopen jaar persoonlijk bericht van ons gehad! De tickets, ook lockers en parkeerkaarten, zijn automatisch omgezet naar 2021, hier hoef je dus niets voor te doen.

Algemene informatie

Locatie & tijden

Locatie: Cattenbroekerplas, Woerden
Tijd: 17:00 - 01:00 uur
Trek je leukste zomerse outfit aan en dans erop los!

 

Tickets

Kaartjes voor 90's on the Beach koop je via het ticket icoontje in de menubalk. We bieden je ook de mogelijkheid om groepstickets te kopen, hierbij krijg je ieder 6e kaartje gratis!

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten. De kluisjes zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.
 

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €12,50 aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!