logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

90's on the Beach

Tot onze grote spijt hebben we jullie helaas moeten vertellen dat 90’s on the Beach op vrijdag 10 juli 2020 niet door zal gaan! We hebben jullie helaas afgelopen dinsdag moeten vertellen dat 90’s on the Beach wegens overheidsmaatregelen geen doorgang kon vinden. We hebben alle mogelijke oplossingen bekeken betreft het verplaatsen van 90’s on the Beach, maar helaas hebben we in 2020 geen plekje meer kunnen vinden voor het leukste 90’s festival van Woerden en omstreken.

Datum, tijden & meer

Wél mogen wij de datum van 2021 bekend maken en dat is 9 juli! Markeer deze datum dus groots in je agenda, want met jouw gekochte ticket(s) ben je van de partij! We halen de editie van dit jaar in, we zullen zingen alsof niemand ons kan horen én dansen alsof niemand kijkt…

Alle kaartkopers hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad! De tickets, ook lockers en parkeerkaarten, worden automatisch omgezet naar volgend jaar, hier hoef je dus niets voor te doen.

Algemene informatie

Locatie & tijden 

Tickets

Kluisjes

Bij de ingang van het festival staan kluisjes. Hier kun je spullen of wat extra kleding voor de avond in achterlaten. Je kunt deze tussendoor openen en sluiten. De kluisjes zijn aan te schaffen voor €7 op het festivalterrein of via onze ticketshop door op 'verder' te klikken. 

Betalen

Eten en drinken kun je halen met de hulp van speciale festivalmunten. Deze kun je bij de muntenkassa's op het terrein halen. Het is hier mogelijk om met de pinpas en contant te betalen.

Let wel op: de muntjes zijn niet inwisselbaar.
 

Bereikbaarheid en Parkeren

Fiets

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling!

Auto & Parkeren

Kom je met de auto? Deze kun je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €12,50 aanschaffen of je kunt ze in onze ticketshop kopen door op 'verder' te klikken. 

Pendelbus & OV

Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan via NS Station Woerden. Vanaf hier rijdt het streekvervoer. Plan je reis van te voren via 9292ov voor de laatste updates!

Mijn Route

Go!